1223 Budapest,
Nagytétényi út 190.

Szolgáltatásaink

Családi ház építés, lakásfelújítás, generál kivitelezés

Ökoház építés – befektetés a környezetbe:

generál kivitelezés

Összességében az alacsony energiaigényű építmény túlszárnyalja a mai kor követelményeit, elfogadható áron valósítható meg és fel van készítve olyan ma is elérhető megoldásokra is, amik tömeges elterjedésére még egy kicsit várni kell. Az alacsony energiaigényű ház tehát minden szempontbólértékálló befektetés.

Az ökologikus szemlélettel megtervezett ház környezetbarát, alacsony toxicitású anyagokat használ és afontos célja, hogy a benne lakók egészségének megőrzéséhez az épület is hozzájáruljon.

Minden házunk alacsony energiafelhasználású, természetese anyagokból készült, erre specializálódtunk, ebben van a legnagyobb gyakorlatunk.

Alacsony energia igényű ház

lakásfelújítás 3

Az alacsony energiaigényű ház jelentése az idő előre haladtával gyakranváltozik, de mást a jelent a különböző országokban is. Ami biztos, hogy értékálló ház születik, ha ezt amegoldást választjuk.

A szemléletváltás, a megváltozott gondolkodás és az energiaárak növekedése mind-mind befolyásoló tényező, átalakítják a piaci igényeket és a tervezés kiinduló szempontjait is. Mai korszerű igény egy szép, esztétikus, jól funkcionáló, gazdaságos, élhető épület megalkotása.

Az öko-ház válasz a fosszilis tüzelőanyagok pazarlásra és a pénzügyi források hiányára. Vizet a közeli forrásból, meleget a fakályhából, áramot pedig a napfénytetőből nyerünk. Ez a válasz a környezetszennyezés problémájára.

Normál energia felhasználású házak kivitelezése

generál kivitelezés

A környezet tudatos házak építése mellet vállaljuk hagyományos épületek generál kivitelezését, igény szerint teljes körű ügyintézéssel.

A hagyományos építési technológiák alkalmazása mellett az igényekhez igazodó speciális, modern technológiák alkalmazásával, folyamatos frissítésével is a piacon versenytársaink előtt kívánunk járni. Több éves tapasztalattal rendelkezünk generál kivitelezés, házfelújítás, irodaház kialakítás, valamint lakásfelújítás, vagy egyedi technológiát igénylő építőipari kivitelezések területén.